TRY PAKAI BERUS...

Wednesday, September 2, 2009

dah bertahun tak melukis guna berus...
try balik semalam, rasa best & cool plak! heh...
kat bawah tu hasil keje guna berus tanpa sketch.
satu hal lagi, pakai berus ni lebih smooth & mencepatkan keje
berbanding melukis pakai pen selama ni... berpeluh nak
lakar line supaya nampak tebal-nipis.


pasni nak mantain terus melukis pakai beruslah... owhyeahhh!!


4 comments:

Kito on September 6, 2009 at 1:39 PM said...

Skrg bru sy paham,Sy ada hntr emel kat abg Rio.Nnt bca tau..Sy akan improve tiga org matrock tu...Demi Majalah Apo?Abg rilek dulu buat masa nih...Sy punya artwork matrock tu masih dalam pembaik pulih....Cuma nak buat latihan kat kaki dengan sedikit background...Nanti sy antar yang BAAAEEEEEKKK punya untuk abg.....

Abg Rio Tunggu jer...Nnt bca mail eak..

Oraet.com on September 9, 2009 at 1:39 AM said...

caya la rio..
kebetulan aku pun sebagai amatur baru memberus semula.. nampak nau beza antara pro dgn amatur punya skil bila aku nengok..

ko guna berus apa rio.. dah siap ink atau kena celup2..

Ilyah.... on October 12, 2009 at 8:07 PM said...

Look nice....:-)

eKyN on November 22, 2009 at 2:44 AM said...

ni kartunis rio yg g3 tu ke..

haha suke la bace katun ring ring tu..

 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada